Zrób to dla siebie i swojego zdrowia, a nie dla ludzi.a ja nie lubię należeć do mniejszości, tym bardziej jeśli to ta zła mniejszość.
Spotkanie?
Re: Spotkanie?
No stwierdziłam, że na pewno nie po to, żeby się podobać facetom, bo już chyba żadnemu nie zaufam. W każdym razie zgodzę się co do zdrowia, bo w końcu siądzie mi całkiem (stawy), a selfikami fajdać na fejsiku i tak nie mam zamiaru.
...
Ostatnio zmieniony wt mar 12, 2024 9:24 pm przez fifikse, łącznie zmieniany 1 raz.
No proszę, człowiek coraz rzadziej forum przegląda a tu takie ciekawe wątki się pojawiają:D. Ejże ja tam się z Wami chętnie spotkam:). Umawiałam się już z różnymi ludźmi z czeluści Internetów i przeżyłam. Z Wami nie mogłoby być gorzej:D chyba:D. Z kimś o zdiagnozowanej schizoidalności raczej nie miałam jeszcze kontaktu tak twarzą w twarz, więc jakby na to nie patrzeć ciekawe doświadczenie w perspektywie:D. Gdyby ktoś zamierzał zahaczyć o Kraków i nie uważał mnie za zbyt mało schizoidalną by zawracać sobie głowę to naprawdę chętnie się spotkam. Najwyżej sobie solidarnie i schizoidalnie pomilczymy przy szklaneczce soku. Cóż gorszego mogłoby nam się przydarzyć:D?
-
Ja często jestem w Krakowie (odwiedzam kuzynkę). Nawet już się trochę oswoiłem z miastem i lękiem przebywania w nowych miejscach.
No to możemy się kiedyś spotkać w trójkę w Krakowie:). Ja, Vorenus i Ty Chudzielec:), jeśli ktoś się jeszcze zechce przyłączyć to problemu nie widzę:). Wychodzenie do ludzi pomaga najwięcej. Wiem po sobie. Najtrudniej się zebrać, bo przebywanie w swojej ciszy praktycznie zawsze jest bardziej kuszące niż hałaśliwy chaos generowany przez ludzi:D.
Ostatnio zmieniony pt cze 28, 2019 12:30 am przez hotaru27, łącznie zmieniany 1 raz.
...
Ostatnio zmieniony ndz mar 10, 2024 11:36 pm przez fifikse, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja jestem zahotaru27 pisze: ↑czw cze 27, 2019 10:03 pmNo to możemy się kiedyś spotkać w trójkę w Krakowie:). Ja, Vorenus i Ty Chudzielec:), jeśli ktoś się jeszcze zechce przyłączyć to problemu nie widzę:). Wychodzenie do ludzi pomaga najwięcej. Wiem po sobie. Najtrudniej się zebrać, bo przebywanie w swojej ciszy praktycznie zawsze jest bardziej kuszące niż hałaśliwy chaos generowany przez ludzi:D.
solus contra omnes
No to pozostaje nam tylko wybranie odpowiedniego dnia:D:D:D. Pytanie tylko czy Chudzielec się dołącza, bo jeszcze chyba nic nie potwierdzał:D. Jeśli ktoś jeszcze chętny to ogłaszam, że zapisy trwają:D:D:D.Vorenus pisze: ↑pt cze 28, 2019 2:34 pmJa jestem zahotaru27 pisze: ↑czw cze 27, 2019 10:03 pmNo to możemy się kiedyś spotkać w trójkę w Krakowie:). Ja, Vorenus i Ty Chudzielec:), jeśli ktoś się jeszcze zechce przyłączyć to problemu nie widzę:). Wychodzenie do ludzi pomaga najwięcej. Wiem po sobie. Najtrudniej się zebrać, bo przebywanie w swojej ciszy praktycznie zawsze jest bardziej kuszące niż hałaśliwy chaos generowany przez ludzi:D.
-
Ja mogę być w Krakowie praktycznie w każdy weekend wakcyny.
Lęki co do poruszania się po mieści pieszo i tramwajem przełamałem wiec nie ma problemu
Lęki co do poruszania się po mieści pieszo i tramwajem przełamałem wiec nie ma problemu
W temacie jest o spotkaniu ludzi podobnych, wiec ja się nie wpisuje