Witajcie...? trudno mi określić jak się przywitać.

Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, napisz krótki post o sobie.
Rein~?

Witajcie...? trudno mi określić jak się przywitać.

Postautor: Rein~? » czw maja 30, 2024 3:22 am

Dzień dobry-Dobry wieczór... Imienia nie chcę podawać, 23 lata ,trudności ze znalezieniem pracy (Patologia rynku pracy-absurd) a obecnie czekam na miejsce aż się zwolni na Warsztatach Terapii Zajęciowej, niedawno też udało mi się uzyskać Umiarkowany stopień niepełnosprawności. Mam brata ze Schizofrenią Paranoidalną. Od 2 lat mam zdiagnozowane Schizoidalne Zaburzenie Osobowości + Zaburzenia Obsesyjno Kompulsywne + mam pewne zainteresowania Nekrofilią (Tak fantazjuję o stosunku z martwą dziewczyną, może też być nieprzytomna lub śpiąca, tutaj już mowa o somnofilii) i przełamałem się informując psychiatrę do którego uczęszczam, przez większość dnia żyję w własnym świecie lub przeglądam platformę X, ewentualnie gram :| Nie mam znajomych, nie odczuwam takiej potrzeby. Raczej starczy tyle na przywitanie, choć trochę chaotycznie :?

zima
Kontakt:

Re: Witajcie...? trudno mi określić jak się przywitać.

Postautor: zima » sob cze 01, 2024 2:32 pm

Witam na forum. Doceniam szczerość, pewnie Cię to sporo kosztowało, i dobrze, że się leczysz, bo nie każdy się na to decyduje.
Anyway, czuj się jak u siebie :)
https://legionwglowie.wordpress.com/

observer

Postautor: observer » pn cze 03, 2024 11:44 am

Witam serdecznie. Większość z nas ma duży problem ze znalezieniem albo z utrzymaniem pracy, nawet najbardziej śmieciowej. To prawda, że osobowość schizoidalna najczęściej idzie w parze z innymi zaburzeniami. Mam nadzieję, że leczenie psychiatryczne chociaż trochę Ci pomaga, u mnie jest odwrotnie. Brak znajomych to jest takie trochę ostrze obosieczne, z jednej strony sami ich nie chcemy, a z drugiej strony trochę ich brakuje, przynajmniej u mnie. Pozdrawiam.
Life is suffering.

Gbur
Kontakt:

Postautor: Gbur » pn cze 10, 2024 7:10 pm

Cześć Rein,
fajnie, że jeszcze ktoś tutaj zagląda :)