Цілісний зерновий інгредієнт вимагає тривалого часу варіння, тому його слід на ніч замочити в теплій (40 °C) воді. Уранці воду злити, залити новою, додавши 2 ст. л. рослинного масла. Варити після закипання до стану зерна, що відкрилося (не менше 30 хвилин). Краще для цієї мети використовувати мультиварку, в якій час варіння менший. Готову кашу залишити під кришкою на 10-15 хвилин. Завдяки залитому заздалегідь маслу, зерно не злипається. Присмажити страву на свій смак – медом, фруктами або просто шматочком вершкового масла з невеликою кількістю солі.
Мой блог
Udawać czy od razu ostrzegać o schizoidalnosci
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości