Masz rację ... problemy ze snem to raczej objaw niż choroba, a kawa chociaż pomaga uporać się ze zmęczeniem to jednocześnie podnosi poziom stresu i napięcia.
Pròbowałem melisy jak i innych ziół czy substancji.
Teraz czekam na paczkę z "kava kava". Niedawno ją zalegalizowali. Podobno ma silne działanie uspokajające i wprowadza w błogostan. Zobaczymy.
Pustka w głowie
Re: Pustka w głowie
Już mi się podoba, chyba tez sobie zamówię będę bardziej elokwentna
„po jej wypiciu przyjemnego mrowienia w okolicach genitaliów, które zwiększa przyjemność czerpaną z uprawiania seksu. Niektóre gatunki kavy mogą działać jak lekki euforiat poprawiając humor i pobudzając elokwencję.”
„po jej wypiciu przyjemnego mrowienia w okolicach genitaliów, które zwiększa przyjemność czerpaną z uprawiania seksu. Niektóre gatunki kavy mogą działać jak lekki euforiat poprawiając humor i pobudzając elokwencję.”
.
Ostatnio zmieniony ndz cze 19, 2022 5:30 pm przez Ari, łącznie zmieniany 1 raz.
O tych genitaliach nie doczytałem ale dobrze że ostrzegłaś ... mógłbym się mocno zdziwić
Kava kava jest obecnie legalna w sprzedaży ale nie została jeszcze dopuszczona do spożycia.
Kava kava jest obecnie legalna w sprzedaży ale nie została jeszcze dopuszczona do spożycia.
Zażyjesz kave, potem dobry seks i śpisz jak dziecko. Problem rozwiązany