Dążenie do samotności
-
Dążenie do samotności
Prawie zawsze mam tak że gdy mogę wybrać miedzy siedzeniem w domu (i dołowaniem się) a np wyjściem na jakiś event, albo spotkaniem się z ludźmi wybieram samotność. Czasami decyduje w ostanie chwili i zawracam do domu na kilka minut przed, wysiadam z pociągu w drodze i zawracam itd... W głowie pojawia się kłębowisko myśli o tym że lepiej zostać samemu w domu i muszę wkładać świadomie spory wysiłek aby to pokonać. Zazwyczaj się nie udaje.
Re: Dążenie do samotności
Chcesz powiedzieć, że zawrócisz w drodze do mnie ?
jak upiekę ciasto to nie ma odwrotu 

-
Nie wiem.
To się zazwyczaj dzieje gdy czuje się źle już wcześniej z powodu innych czynników.
A źle czuje się często z powodu byle czego.
To się zazwyczaj dzieje gdy czuje się źle już wcześniej z powodu innych czynników.
A źle czuje się często z powodu byle czego.
Wiem łatwo powiedzieć trudniej zrobić ale liczę, ze kiedyś się zdecydujesz 

-
Inna mnie jakos nie namawiasz i nie przekonujesz ciastem. Czy to jest w porządku?
Też kawałek dostaniesz jak grzeczny będzieszWięzień_nienawiści pisze: ↑pt lis 01, 2019 9:02 pmInna mnie jakos nie namawiasz i nie przekonujesz ciastem. Czy to jest w porządku?

.
Ostatnio zmieniony ndz cze 19, 2022 4:45 pm przez Ari, łącznie zmieniany 1 raz.
To się widzimy ponownie 

Mam podobne doświadczenia i odczucia. Z tą różnicą, że "siedzenie w domu", albo samotne wędrówki, nie są dla mnie "dołujące".chudzielec pisze: ↑pt lis 01, 2019 7:48 pmPrawie zawsze mam tak że gdy mogę wybrać miedzy siedzeniem w domu (i dołowaniem się) a np wyjściem na jakiś event, albo spotkaniem się z ludźmi wybieram samotność. Czasami decyduje w ostanie chwili i zawracam do domu na kilka minut przed, wysiadam z pociągu w drodze i zawracam itd... W głowie pojawia się kłębowisko myśli o tym że lepiej zostać samemu w domu i muszę wkładać świadomie spory wysiłek aby to pokonać. Zazwyczaj się nie udaje.
.
Ostatnio zmieniony ndz cze 19, 2022 4:28 pm przez Ari, łącznie zmieniany 1 raz.
Umiejętność spędzania go z ludźmi również.
Życie jest straszne, a potem się umiera.