Spotkanie?
-
Re: Spotkanie?
Ostatnio taka sałatkę robiłem w latach 90tych na lekcji techniki
A tak poważniej są już 4 osoby. Na poprzednim na spotkaniu były 3 wiec można uznać ze ekipa się zebrała?
A tak poważniej są już 4 osoby. Na poprzednim na spotkaniu były 3 wiec można uznać ze ekipa się zebrała?
Na to wygląda. Ari coś się nie odzywa a On zawsze chętny na spotkania ?
-
To wstępnie powiedzcie kiedy wam pasuje. MI pasuje prawie zawsze.
Obecnie też mogę powiedzieć, że prawie zawsze.
Ja muszę wiedzieć z znacznym wyprzedzeniem, wtedy łatwiej mi zorganizować sobie wolne.
solus contra omnes
Widzę, że nikt nie chce wyjść z inicjatywą dotyczącą terminu. Wydaje mi się, że na 14 lutego nikt z nas nie ma planów. Termin też jest na tyle odległy (ponad tydzień), że można sobie zorganizować ten dzień jako wolny.
-
Ja mam wtedy wolne.
14 tego nie mogę, prędzej 15 ty a najlepiej w marcu. Cieplej powinno być
15 lutego również mi pasuje.
Jeśli chodzi o pogodę, to moim zdaniem nie ma to większego znaczenia. Chyba że spotkanie ma być nastawione na zwiedzanie miasta, a nie na spotkanie. Deszcz, śnieg czy zimno raczej nie będzie doskwierało w restauracji, galerii czy gdzie tam się umówimy. Podobnie jak chudzielec nie widzę sensu zwiedzania miasta.
Jeśli chodzi o pogodę, to moim zdaniem nie ma to większego znaczenia. Chyba że spotkanie ma być nastawione na zwiedzanie miasta, a nie na spotkanie. Deszcz, śnieg czy zimno raczej nie będzie doskwierało w restauracji, galerii czy gdzie tam się umówimy. Podobnie jak chudzielec nie widzę sensu zwiedzania miasta.
Studniówka ???? O la la. Mnie czeka w lutym 18 natka a w marcu wesele.
Oooo widzę, że kolejny schizozlot się szykuje ja jak najbardziej chętna, ale urlopu sobie nie dam rady raczej zorganizować. Kraków spoko zawsze i wszędzie, ale dojechać mogę mieć problem. Jakieś konkrety już ustalone?
Miało być w Kielcach w ten weekend ale Vorenus nie może a ja się rozłożyłam